Yhteistyökumppanit

OP Uusimaa on mukana tukemassa kaudella 2023-2024 Kauniaisten Taitoluisteluklubin toimintaa. Kiitos tuesta ūüß°

Kannata & Kerrytä sponsorointisopimus K-Supermarket Granin kanssa.

Liity mukaan kannattamaan KaTa:n toimintaa rekisteröimällä plussa korttisi kannata & kerrytä ohjelmaan. Ohjelmaan plussa kortin lisääminen ei vähennä omia plussa - pisteitä.

Liity kannattajaksi https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta seuramme sponsoritunnus on SP10012


S-Market on mukana sponsoroimassa luisteluharrastusta vuonna 2023-2024.

https://vbo.fi/

#varubodenoslaKansainvälisesti palkittu valokuvaaja sekä vuoden 2018 Fotofinlandia -finalisti palveluksessanne yrityksille sekä yksityisille henkilöille.

Henkilö-, muoto-, mainos-, tuote-, tapahtuma-, urheiluvalokuvaus etc. Studiokuvat Helsingissä Kaapelitehtaalla, muut kuvaukset missä vaan. Myös videotuotantoa.

Ota yhteyttä www.markkupajunen.comPelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava vuokravarastojen ja itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa itsepalveluna käytettävää säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille.

Meillä on toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo tulla autolla.


Kauniaisten Taitoluisteluklubin tarkoituksena on luoda edellytykset lasten taitoluistelun kilpa- ja harrastustoiminnalle reilussa ja terveessä hengessä.

Juniori- ja urheilumainonta koetaan seurassa positiivisena asiana. Tukemalla seuraa autatte pitämään luistelumaksut kohtuullisina ja samalla kannustatte nuoria tyttöjä ja poikia urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan!

Jos haluat tukea seuran toimintaa, otathan yhteyttä: varainhankinta.kata@gmail.com