Vakuutukset

Alle 15-vuotiaat luistelukoululaiset ja harrastajat

Seuran vakuuttaa kaikki alle 15-vuotiaat 1-2 kertaa viikossa harjoittelevat luistelijat luistelukoululisenssillä. Seura ilmoittaa luistelijat Taitoluisteluliittoon.

Yksinluistelijat

Kaikilla yksinluistelijoilla tulee kauden alkaessa olla 1) lisenssi, 2) vakuutukseton kilpailulupa ja oma tapaturmavakuutus tai 3) oma tapaturmavakuutus tai HE-lisenssi (ei kilpailevat luistelijat).

1) Lisenssi / Passit

Lisätietoa ja linkki lisenssin ostamista varten: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/kilpailevien-luistelijoiden-lise/
Lisenssit määräytyvät sekä syntymävuoden että kilpailusarjan mukaan. Mikäli olet epävarma tulevasta kilpailusarjasta, varmista se valmentajaltasi.
Lisenssi on voimassa 30.6. saakka.

2) Vakuutukseton kilpailulupa

Kilpailulupa on tarkoitettu luistelijoille, joilla on oma tapaturmavakuutus.
Vakuutuksetonta kilpailulupaa lunastaessa on vakuutettava, että luistelijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla Taitoluisteluliiton määräysten mukaisesti. Lunastuksen yhteydessä on ilmoitettava vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero.
Lisätietoa: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/

3) Oma tapaturmavakuutus tai HE-lisenssi

Ei-kilpailevilla luistelijoilla tulee olla oma tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti lisenssi (esim. HE-lisenssi on tarkoitettu alle 16-vuotiaille, jotka eivät kilpaile kauden aikana).
Lisätietoa: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/ei-kilpailevien-luistelijoiden-l/
Ennen kauden alkua luistelijoiden tulee lähettää kilpailuvastaavalle kopio lisenssin/kilpailuluvan maksukuitista. Luistelijoiden, joilla on ainoastaan oma tapaturmavakuutus, tulee palauttaa liitteenä oleva lomake vakuutusyhtiötiedoilla täytettynä ja allekirjoitettuna.

  • Oma tapaturmavakuutus (13 kB)