Yhteistyökumppanit

Kevätnäytös 2019: Maija Poppanen

Kauniaisten Taitoluisteluklubin tarkoituksena on luoda edellytykset lasten taitoluistelun kilpa- ja harrastustoiminnalle reilussa ja terveessä hengessä.

Juniori- ja urheilumainonta koetaan seurassa positiivisena asiana. Tukemalla seuraa autatte pitämään luistelumaksut kohtuullisina ja samalla kannustatte nuoria tyttöjä ja poikia urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan!

Jos haluat tukea seuraamme, otathan yhteyttä:

varainhankinta.kata @ gmail.com

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja sekä vuoden 2018 Fotofinlandia -finalisti palveluksessanne yrityksille sekä yksityisille henkilöille.

Henkilö-, muoto-, mainos-, tuote-, tapahtuma-, urheiluvalokuvaus etc. Studiokuvat Helsingissä Kaapelitehtaalla, muut kuvaukset missä vaan. Myös videotuotantoa.

Ota yhteyttä www.markkupajunen.com

Pelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava vuokravarastojen ja itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa itsepalveluna käytettävää säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille.

Meillä on toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo tulla autolla.

Spirit Skatewear tarjoaa yhteistyöseuroilleen alennukset kaikista tuotteistaan, paitsi kilpapuvuista sekä ale-tuotteita.

Seuralaiset saavat käyttöönsä alennuskoodin, jota voi käyttää joko verkkokauppatilauksissa, noutaessa tuotteet Vantaan varastolta tai tapahtumamyynneissämme.

Varastomme sijaitsee Varistossa Vantaalla ja olemme auki joustavasti, joten noudot ja sovitukset onnistuvat myös iltaisin sekä viikonloppuina.


Meillä on myös laaja valikoima kilpapukuja, joiden hankinnassa neuvomme ja autamme mielellämme. Kaikki mallit saa joko valmiina tai asiakkaan omilla mitoilla. Lisäksi kaikki mallit ovat muokattavissa.

https://kauppa.skatewear.fi/

Lisätiedot KaTan seuraeduista löydät myClubista.


Pilates Ateljé Espoo ja Pilates Ateljé Porvoo tarjoavat innostavia oppimishetkiä kehonhallinnan ja hyvinvoinnin parissa.
Pilates Ateljén tunnit ovat suunniteltu niin, että ne sopivat kaikenikäisille ja asiakkaina on kaikentasoisia liikkujia aloittelijoista aina ammatikseen työssään kehoa käyttäviin henkilöihin.

Pilates Ateljé Espoo tunnit painottuvat pilates tarjontamme lisäksi uutuuslajeihin GYROTONIC® ja GYROKINESIS®
Pilates Ateljé Porvoo tarjoaa pääasiallisesti Pilates ja Apparatus Pilates -tunteja.

Lisätietoja: www.pilatesatelje.fi

Lisätiedot KaTan seuraeduista löydät myClubista.Yvette on aktiivisten, liikkuvien naisten ja tyttöjen oma tuotemerkki. Kattavasti valikoimasta löydät vaatteet ammattimaiseen urheiluun, omatoimiseen treenaukseen ja rentoon vapaa-aikaan. Vaatteet on valmistettu hengittävistä, kosteutta iholta pois siirtävistä materiaaleista, joiden käyttömukavuus on huippuluokkaa ihanan laadukkaiden materiaalien ja tuotteiden istuvuuden johdosta.

Kokovalikoima on erittäin kattava: naisten koot XXS-6XL ja tyttöjen koot 7XS-2XS (100cm-150cm)

Yvette tarjoaa yhteistyöseuroilleen mahdollisuuden tilata seura-asuja kätevästi verkkokaupasta, jonne seuralle on luotu oma sivusto. Sivustolle pääsee vain seuran oman koodin omaavat henkilöt.

Tutustu valikoimaan verkkokaupasta: www.yvette.fi