Yhteistyökumppanit

Kevätnäytös 2018: Heinähattu ja Vilttitossu

Kauniaisten Taitoluisteluklubin tarkoituksena on luoda edellytykset lasten taitoluistelun kilpa- ja harrastustoiminnalle reilussa ja terveessä hengessä.

Juniori- ja urheilumainonta koetaan seurassa positiivisena asiana. Tukemalla seuraa autatte pitämään luistelumaksut kohtuullisina ja samalla kannustatte nuoria tyttöjä ja poikia urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan!

Jos haluat tukea seuraamme, otathan yhteyttä:

Mari Kettunen, markkinointi- ja varainhankintavastaava

p. 044-9844731 / varainhankinta.kata @ gmail.com

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja sekä vuoden 2018 Fotofinlandia -finalisti palveluksessanne yrityksille sekä yksityisille henkilöille.

Henkilö-, muoto-, mainos-, tuote-, tapahtuma-, urheiluvalokuvaus etc. Studiokuvat Helsingissä Kaapelitehtaalla, muut kuvaukset missä vaan. Myös videotuotantoa.

Ota yhteyttä www.markkupajunen.com

RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

RTV:llä on 31 omaa myymälää 30:llä eri paikkakunnalla. Myymälät ovat pääosin keskittyneet Etelä-Suomeen. RTV:n maahantuonnin tuotteita on tarjolla asiakkaille valtakunnallisesti koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Henkilöstöön kuuluu yli 600 alan ammattilaista.

Palvelu, osaaminen ja valikoima ovat aina olleet arvoja, joita kunnioittaen ja vahvistaen liiketoimintaa kehitetään vastaamaan eri asiakasryhmien toiveita ja tarpeita.

www.rtv.fi

Lisätiedot KaTan seuraeduista löydät myClubista

Spirit Skatewear tarjoaa yhteistyöseuroilleen alennukset kaikista tuotteistaan, paitsi kilpapuvuista sekä ale-tuotteita.

Seuralaiset saavat käyttöönsä alennuskoodin, jota voi käyttää joko verkkokauppatilauksissa, noutaessa tuotteet Vantaan varastolta tai tapahtumamyynneissämme.

Varastomme sijaitsee Varistossa Vantaalla ja olemme auki joustavasti, joten noudot ja sovitukset onnistuvat myös iltaisin sekä viikonloppuina.


Meillä on myös laaja valikoima kilpapukuja, joiden hankinnassa neuvomme ja autamme mielellämme. Kaikki mallit saa joko valmiina tai asiakkaan omilla mitoilla. Lisäksi kaikki mallit ovat muokattavissa.

https://kauppa.skatewear.fi/

Lisätiedot KaTan seuraeduista löydät myClubista.


Pilates Ateljé Espoo ja Pilates Ateljé Porvoo tarjoavat innostavia oppimishetkiä kehonhallinnan ja hyvinvoinnin parissa.
Pilates Ateljén tunnit ovat suunniteltu niin, että ne sopivat kaikenikäisille ja asiakkaina on kaikentasoisia liikkujia aloittelijoista aina ammatikseen työssään kehoa käyttäviin henkilöihin.

Pilates Ateljé Espoo tunnit painottuvat pilates tarjontamme lisäksi uutuuslajeihin GYROTONIC® ja GYROKINESIS®
Pilates Ateljé Porvoo tarjoaa pääasiallisesti Pilates ja Apparatus Pilates -tunteja.

Lisätietoja: www.pilatesatelje.fi

Lisätiedot KaTan seuraeduista löydät myClubista.