Yhteistyökumppanit

Kauniaisten Taitoluisteluklubin tarkoituksena on luoda edellytykset lasten taitoluistelun kilpa- ja harrastustoiminnalle reilussa ja terveessä hengessä. Juniori- ja urheilumainonta koetaan seurassa positiivisena asiana. Tukemalla seuraa autatte pitämään luistelumaksut kohtuullisina ja samalla kannustatte nuoria tyttöjä ja poikia urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan!

MEDIAKORTTI

Jos haluat tukea seuraa, ota yhteyttä:

Juha Viitanen
Markkinointi- ja varainhankintavastaava
gsm 040-5411541
juha2702 @ gmail.com

Huurre on tunnettu kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme lisäarvoa optimoimalla heidän kriittisen kylmäketjunsa ja energian kulutuksensa edistyksellisen Huurre iTOP-palveluvalikoimamme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja, jäähdytyspalveluja sekä huolto- ja korjauspalveluja. 
Huurre työllistää tänä päivänä noin 700 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 153 miljoonaa euroa vuonna 2014.

www.huurrefinland.fi

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi valmistamme tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

Maxipinnoite Oy on rakennusten pinnoitus- ja lattiatöiden ammattilainen.

Teemme kaikki pinnoitustyöt katosta lattiaan asti nopeasti ja luotettavasti.
Meiltä saat mm. teollisuuslattiat, suurkeittiölattiat, kaikkien sisäpintojen uusimiset
sekä kohteen kattopinnoitteen uusimiset luotettavasti ja ammattitaidolla.
Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, rakennusliikkeet ja teollisuuslaitokset.


Suomen Keinojuuriklinikka on korkealuokkainen suun terveyden ylläpidon ja kokonaishammashoidon klinikka Espoon Tapiolassa. Suomen Keinojuuriklinikan  erikoisosaaminen on hammasimplanttihoidossa. 
Yli 30 vuoden kokemuksellaan klinikka on ehdoton markkinajohtaja Suomessa ja tärkeä vaikuttaja koko Euroopan hammasimplanttialalla.

Hupipuisto SnadiStadi Kauppakeskus Ruoholahdessa tarjoaa erinomaiset puitteet lasten synttäreille. Syntymäpäiväsankari voi itse suunnitella toiveidensa mukaiset synttärijuhlat. Vietä synttärit arkipäivänä ja saat 25% alennusta! Kun valitset synttäripäiväksi ma-pe, niin järjestelmä laskee hinnasta suoraan neljänneksen pois! Klikkaa banneria ja pääset suoraan synttärisivulle.

Osuuskauppa Varuboden-Oslan toiminnassa korostuvat vastuu toimialueen taloudellisesta ja sosiaalisesta hyvinvoinnista, ympäristöarvot sekä kestävän kehityksen periaatteet. Se on liikevaihdoltaan toimialueensa suurimpia yrityksiä ja yksi alueen suurimmista työllistäjistä. Lisäksi Osuuskauppa Varuboden-Osla edistää alueellista elinvoimaisuutta myös tukemalla paikallisten nuoriso-, kulttuuri- ja urheiluyhteisöjen toimintaa.

DHL toimii yli 220 maassa ja alueella ympäri maailman, minkä ansiosta se on maailman kansainvälisin yritys. Yli 315 000 työntekijää tuottaa ratkaisuja kaikkiin logistiikkatarpeisiin. Kaikki kuljetukset paikasta toiseen tarvitsevat logistiikan apua - mutta tämän yksinkertaisen totuuden taustalta löytyy miljoonia tarinoita. Logistiikkayrityksenä maailmaa varten DHL muodostaa kaupankäynnin selkärangan varmistaen sen, että kaikki toimitettavat tavarat myös toimitetaan.