Yhteistyökumppanit

Kevätnäytös 2019: Maija Poppanen

Kauniaisten Taitoluisteluklubin tarkoituksena on luoda edellytykset lasten taitoluistelun kilpa- ja harrastustoiminnalle reilussa ja terveessä hengessä.

Juniori- ja urheilumainonta koetaan seurassa positiivisena asiana. Tukemalla seuraa autatte pitämään luistelumaksut kohtuullisina ja samalla kannustatte nuoria tyttöjä ja poikia urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan!

Jos haluat tukea seuraamme, otathan yhteyttä:

varainhankinta.kata @ gmail.com

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja sekä vuoden 2018 Fotofinlandia -finalisti palveluksessanne yrityksille sekä yksityisille henkilöille.

Henkilö-, muoto-, mainos-, tuote-, tapahtuma-, urheiluvalokuvaus etc. Studiokuvat Helsingissä Kaapelitehtaalla, muut kuvaukset missä vaan. Myös videotuotantoa.

Ota yhteyttä www.markkupajunen.com

Pelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava vuokravarastojen ja itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa itsepalveluna käytettävää säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille.

Meillä on toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo tulla autolla.