Ruslan Novoseltsew


Ruslanin ura yksinluistelun parissa alkoi 5-vuotiaana Pietarissa. Hän on luistellut mm. Venäjän taitoluistelumaajoukkueessa vuosina 1993­–1998 ja legendaarisen Aleksei Mishinin oppilaana. Kilpauransa jälkeen Ruslan on toiminut ammattilaisluistelijana ja ­–valmentajana.

Suomessa Ruslan on valmentanut vuodesta 2012 alkaen. Ennen siirtymistään KaTaan hän on valmentanut mm. Lappeenrannan Taitoluistelijoissa, Lahden Taitoluistelijoissa ja Raisio Skating Clubissa. Lisäksi hän on työskennellyt Suomen Taitoluisteluliiton kutsuvalmentajana Poikaleirillä, MiniChallenge –leirillä ja Nordic Development –projektissa (NDP).Ruslanin valmennuksessa on ollut SM-, EM- MM- ja Grand Prix -tasoilla luistelleita ja mitaleita saavuttaneita luistelijoita.

"Tule mukaan KaTaan! Taitoluistelu voi olla harrastelua, hauskanpitoa, kilpaurheilua tai vain mukavaa yhdessäoloa. Et opi ainoastaan luistelemaan, vaan myös kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Luistelusta saat lisää voimaa ja itsevarmuutta. Opit lisäksi eläytymään musiikkiin! Luistelu voi myös olla hyvä tukilaji muille harrastuksillesi.

Taitoluistelu on kaikkein elegantein, kaunein, jännittävin ja näyttävin urheilaji. Tavoitteenamme on lisätä lajin tunnettuutta ja nautittavuutta Suomessa ja ympäri maailman sekä vahvistaa Suomen asemaa taitoluistelumaana. Haluamme kehittyä kaikilla tasoilla.

KaTassa rakastamme taitoluistelua ja varmistamme, että taitoluistelu tulee säilymään sydämissänne ikuisesti ­– minne ikinä tuuli teidät kuljettaa!"

– Ruslan-