KaTan hallituksen tiedote - Muutokset seuran toiminnassa koronavirustilanteen seurauksena

13.03.2020

Hyvät luistelijat, luistelijoiden huoltajat ja valmentajat,

pääministerin eilen 12.3.2020 pitämässä valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa on suositettu vapaa-ajan toiminnan rajoittamisesta harrastetoiminnassa ja vapaa-ajalla koranavirustartuntojen vähentämiseksi ja välttämiseksi. Suomen Taitoluisteluliitto on ilmoittanut samana päivänä julkaisemassaan tiedotteessa noudattavansa Suomen hallituksen ohjeistusta.

 

Harjoitukset

Seuran luistelijoiden ja heidän läheistensä sekä seuran valmentajien terveyden turvaamiseksi Kauniaisten Taitoluisteluklubin hallitus on tehnyt päätöksen sisätiloissa järjestettävien oheisharjoitusten välittömästä keskeyttämisestä. Päätökseen piiriin kuuluvat lajioheiset, lihashuolto, tanssi ja baletti.

Oheisharjoitusaikojen peruutus tulee voimaan 13.3.2020 ja on voimassa 31.3.2020 saakka. 

Jäällä harjoitustoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti sillä ohjeelle, että lähikontakteja tulee välttää. Lisäksi hyvästä käsihygieniasta tulee pitää erityistä huolta.

Jääharjoituksen jälkeen luistelijoita pyydetään siirtymään välittömästi omatoimisiin lajioheisiin kotioloihin ja mahdollisuuksien mukaan tekemään itsenäisesti oman vastuuryhmän valmentajan antamat oheisharjoitukset. Vastuuvalmentaja on luistelijoihin yhteydessä Myclubin kautta.

Toivomme, että kukin perhe käyttää kuitenkin omaa harkintaansa ja noudattaa tarpeelliseksi katsomaansa varovaisuutta, erityisesti jos lähipiirissä on riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Seura ei velvoita ketään tulemaan harjoituksiin – erityistä varovaisuutta tulee noudattaa mahdollisissa karanteenitilanteissa tai sairastuessa, jolloin jäähallille ei pidä tulla. Mikäli luistelija on juuri palannut ulkomailta, on suositeltavaa, että hän jää kahden viikon karanteeniin valtioneuvoston antamien suositusten mukaisesti. Tämä ohje koskee niin luistelijoita, heidän lähimmäisiään kuin valmentajiakin. 

Mahdollisista jääaikojen muutoksista tai peruutuksista tiedotetaan erikseen. Pyydämme seuraamaan seuran www-sivuston tapahtumat -kalenteria, jossa tiedotetaan mahdollisesta muutoksista. 

Maksusääntöjemme mukaisesti harjoitusmaksut tulee suorittaa, vaikka harjoituksiin ei voisi osallistua.

 

Kevätnäytös

Seuran 17-18.4.2020 kevätnäytös perutaan.

Kilpailut

Seuraamme kilpailujen peruuntumistilannetta tarkasti. Seuran luistelijat voivat osallistua loppukilpailuihin, mikäli ne järjestetään. Kehotamme seuraamaan aktiivisesti myös Taitoluisteluliiton sivustoa www.stll.fi

KaTan osallistuminen Tallinnassa järjestettävään Juna Skate -kilpailuun on peruttu.

 

Leirit

Huhtikuussa suunnitteilla ollut Tallinnan leiri perutaan.

Seuran kesäkuussa järjestettävä kesäleiri pidetään tämänhetkisten tietojen mukaan normaalisti.

Seuran hallitus seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeistusta tiiviisti ja keskustelee tilanteesta valmentajien kanssa. Pyrimme tiedottamaan mahdollisista muutoksista niin pian kuin mahdollista.

 

Ystävällisin terveisin,

 

KaTan hallitus

 

01.09.2020Koronan vaikutus maksuihin
21.05.2020Yksinluistelijoiden luistelupassit kaudelle 2020-2021
15.05.2020Paluu lähivalmennukseen
13.03.2020KaTan hallituksen tiedote - Luistelukoulun ja Kiitureiden harjoitusten peruminen - Cancellation of ice practises for the Skating School and Kiiturit group
13.03.2020KaTan hallituksen tiedote - Muutokset seuran toiminnassa koronavirustilanteen seurauksena
14.04.2020Jääharjoitukset peruttu 13.5.2020 saakka
13.03.2020Jääharjoitusten peruminen 14.3. - 27.3.2020
12.03.2020Koronavirustilanne ja harjoitukset
07.03.2020KaTan kevätnäytös 2020 Madagascar
18.12.2019Signe Ronka tehopäivät Kauniaisten Taitoluisteluklubilla

Siirry arkistoon »