Tähdet

Tähti -ryhmä on luistelukoulun sisäinen kehitysryhmä, joka on tarkoitettu 4-5-vuotiaille luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Tähdet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja/tai lauantaisin (näistä päivistä valitaan 2).

Tähti -ryhmän luistelijat liittyvät ryhmään kutsutusti tai valmentajien / ohjaajien suosittelemana. Lapsi, joka siirtyy ryhmään osaa jo luistelun alkeet, osaa olla ryhmässä ja on innostunut luistelusta.

Ryhmässä harjoitellaan ikä huomioiden taitoluistelun kaikkia osa-alueita; pyörimistä, hyppäämistä, liukumista, perusluistelua sekä askeleita. Leikki ja musiikki ovat läsnä harjoittelussa. Tavoitteena on saavuttaa valmiudet sekä perusluistelun kehittämiseen että taitoluistelun elementtien harjoitteluun. Opittujen taitojen myötä tähtiryhmästä on mahdollisuus siirtyä yksinluistelun kehitysryhmä kiitureihin,
kevytkilparyhmä paljetteihin tai luistelukoulun muihin ryhmiin. Ryhmäsiirrot ja -suositukset tapahtuvat valmentajien toimesta.

Tähti -ryhmän harjoitukset ovat Kauniaisten jäähallissa.

Mikäli lapsesi osaa jo luistelun alkeet ja on sopivan ikäinen ryhmään, voi vapaita paikkoja ja lisätietoja kysyä Varvara Shumovalta:

barbarashumova (at) gmail.com